In deze periode merk ik dat ik meer aandacht aan mezelf moet besteden, om spiritueel en fysiek in balans te blijven.
De energieën die er zijn, zijn vaak donker en zwaar. Ik raak dan snel gefrustreerd en boos. Terwijl het niks met mij te maken heeft, het triggert alleen iets in mij, waardoor ik dit zo voel.
Als ik niet oppas blijf ik erin hangen en wordt het van kwaad tot erger. Hier wil ik voor waken!
Ik plan elke dag, hoe druk ik het ook heb minimaal een half uur voor mezelf in, en 1 x in de week ga ik 2 uur voor mezelf zitten en mediteren. Ook word ik heel blij van gezond eten, veel verse groente! heerlijk! en zorgt voor veel vitamines in mijn lichaam.
Ik word mij met de dag of eigenlijk met het uur steeds meer bewuster van wat ik doe, wat ik voel en eet.
Elke dag loop ik een aantal uur buiten, nu speel ik misschien vals, omdat ik een hond heb met veel energie, maar dat kan ook zonder hond. De buitenlucht en alles wat ik om me heen voel en zie, ben ik mij heel bewust van wat dat met mij doet, de ene keer lopen de tranen over mijn wangen van verdriet en de andere keer van blijdschap en soms stamp ik door de plassen, gewoon omdat ik dat leuk vind. 2 x in de week haal ik zware energie weg bij mezelf en soms een keer extra.
Waar het vooral om gaat is dat het belangrijk is om bij jezelf te blijven en jezelf te leren kennen. want wie ben je eigenlijk?

Wat doe jij om in balans te blijven?