Even voorstellen

Mijn naam is Angelique en ik voel mij gezegend met alles wat ik nu mag aanbieden en mag doen voor BronMagie.

Ik werk  samen met goden, opgestegen meesters, natuurwezens, engelen, buitenaardsen, de elementen van de natuur, de boven, tussen en de beneden wereld.

Maar eerst een stukje geschiedenis: Mijn spirituele reis begon al vroeg, ik was nog kind en zag al verschijningen en praten met hun, hele verhalen hadden wij. Ik  voelde me op deze wereld niet thuis en voelde me vaak alleen. Niemand die mij begreep, dacht ik. Ik snapte niks van het leven en hier kwamen allerlei lichamelijke klachten bij. Ik voelde me als kind vaak verdoofd en moe en had huidklachten dat zich uitte in Psoriasis, vele dermatologen sturen mij naar huis met een hormoon zalf. De Psoriasis kwam vooral omdat ik het leven niet omarmden en niet kon aarden op deze wereld. Nu is dat helemaal verdwenen. Ook was ik altijd moe en de dokters konden niks vinden, behalve dat ik ooit ziekte van Pfeiffer had gehad en begonnen het te zien als ME, hier moest ik  maar mee zien te leven.

Toen werd ik jong volwassen en kreeg contact met mijn spirituele meesters, ik zeg altijd: Zij hebben mij gered! En zo voelt het nog steeds. Ik begon cursussen te volgen en begon met Reiki. Hier voelde ik me meteen in thuis. Het werken met energie deed me goed. Thuiskomen, noemen we dat ook wel. Daarna ben ik gestart met een opleiding Mediumschap& trancehealing. Ook dit ging super goed, maar was ontzettend onzeker. Dus deed het alleen thuis en bij vrienden die ik kende. Mijn idee was toen, ik geloof dat ik 22 jaar was om een praktijk te starten om zoveel mogelijk mensen te gaan helpen. dat is er toen niet van gekomen, doordat ik zo onzeker was.. Omdat ik gek ben op dieren, hele spirituele wezens, en daar ook al mijn hele leven mee werk, heb ik een cursus Communiceren met dieren gevolgd en heb daar lang als vrijwilligers mee geholpen. 

Hierna heb ik nog veel meer gedaan met intuïtie, esoterie en op spiritueel gebied.

Doordat er privé veel gebeurde was ik even met alles gestopt en kreeg ik een  2e burn-out en kreeg er een depressie achteraan. Zo overleed mijn partner, de vader van mijn zoon en zat ik niet meer lekker op mijn toenmalige werk, i.v.m. reorganisatie en de druk werd te hoog. 

Ik heb mijn pad weer gevonden en ga hier mee door, het is mijn levenspad, er is geen weg terug.

Inmiddels wat jaren verder heb ik besloten om nu wat te doen met al mijn ervaringen en zit nog steeds niet stil. Om in mijn eigen kracht en meesterschap te komen te staan en mijn onzekerheid los te laten, ben ik een tijd geleden weer gestart met opleidingen en cursussen, zo blijf ik me ontwikkelen.

Ik word er blij en gelukkig van!

 

 

Mijn missie:

Ik wil mensen helpen, die in hun eigen kracht willen staan, die geheeld willen worden en zichzelf terug willen vinden. Dat je niet meer bang of moe hoeft te zijn. Jouw eigen levensenergie weer terug vindt.

Dat jij je veilig voelt in je eigen huis en in de omgeving waar je bent en geen invloed op hebt.

Op jouw eigen intuïtie leert vertrouwen. Ik geef jouw dat duwtje in de rug om verder te gaan met jouw eigen reis. Doormiddel van een cursus en/of een energetische healing.  of een huis(kamer) reiniging. 

Mijn gezin bestaat uit:

– Mijn zoon. Met wie ik een mooi en bijzonder pad bewandel; wij elkaar mogen laten groeien, een stukje meelopen met elkaars pad en samen mogen genieten van deze bijzondere tijd waarin wij mogen leven.

– Onze 2 katten Lisa & Tok’ra; die ons heel veel blijdschap en liefde geven, maar ons ook vertellen als ze ergens niet mee eens zijn, in welke vorm dan ook.

– Onze hond Cheryl; Onze Puma met humor. Wil graag op haar doel af en heeft veel energie. zij laat mij zien dat het echt leuk is om wat te doen. Maar laat me ook veel andere dingen zien. Ik mag best zeggen dat het een pittige tante is met een hart van goud.