Ik kijk in de spiegel en vraag mezelf af wie dit is, wie ben ik, wie wil ik zijn, wil ik mee met de massa? wil ik in angst leven? Wil ik op afstand leven? Kijk om je heen, naar wat er met ons gebeurd.

Terwijl de belangrijkste vraag is: Wat gebeurd er met jou?

kijk in de spiegel, ik ben jou en jij bent mij, wij zijn 1. Een mens met gevoelens, emoties en met een hart.

Kijk in de spiegel, wat zie je, zie je jezelf, wie ben je wat voel je?

kijk in de spiegel een betere wereld begint in jezelf! wees lief voor jezelf en  voor andere. kijk elkaar eens aan en zie wat er gebeurd, ook al is het een vreemde.

Kijk in de spiegel en zie jezelf, zie de ander, zie de troep, zie het opgeruimd, zie de zee, zie het vocht in je ogen en over je wangen rollen, zie de zon, kijk naar jou stralende gezicht, kijk naar moederaarde ziet zij er stralend uit? kijk in de spiegel en leg je handen op je hart. voel je hart en kijk in de spiegel. zie en voel moederaarde, wat zie je en wat voel je?

leef vanuit je hart en wees vooral jezelf, leer jezelf kennen. kijk in de spiegel: kan jij tegen jezelf zeggen, maar dan met recht zeggen, ik hou van mij?

kan je voor een ander zorgen als je niet goed voor jezelf kan zorgen wie ben jij?

kijk in de spiegel kijk in de spiegel maar dan echt, kijk eens goed in de spiegel.

durf jij je maskers af te zetten? 1 voor 1

Ga jij voorbij de angst? Zie je een projectie van jezelf? een stukje dat geheeld mag/wil worden, wat zie jij als je in de spiegel kijkt?