Gratis Raster Healing op afstand

Rondom de hele aarde en in de kosmos bevinden zich energielijnen, ook wel het Raster genoemd deze lijken op onze energiepunten, de meridianen. Die verbonden zijn met het Raster en ook met jou.

Dit Raster kun je zien als jouw persoonlijke of goddelijke blauwdruk.

Door allerlei omstandigheden kunnen deze Verstoord raken of zelfs breken. Hierbij raakt onze lichaam en geest verstoord. Emotioneel, spiritueel, fysiek en/of mentaal raak je in onbalans.  Er zitten zogenaamde stempels in jou blauwdruk , die ervoor zorgen dat jij niet meer in je WARE ZELF en kracht gaat staan!

Terwijl het juist de bedoeling is om onze volledige potenties te benutten.

Op diepgaand niveau vindt er een sterke energetische heling plaats in het emotionele, spirituele, fysieke en energetisch lichaam. Het zelf genezend vermogen en de aura wordt hierdoor hersteld.  De karmische lasten worden ook losgelaten, dit leidt tot meer inzicht en bewustwording.

Doordat er in deze sessie veel opgeschoond wordt, kan het zijn dat je emoties ervaart van bijv. oude pijnen,  ze mogen er zijn in dankbaarheid. Dit is geheel normaal en hoort bij het proces.

Alles gebeurd in overeenstemming met jouw hoger zelf, zo krijg je nooit te veel of te weinig.

Wanneer: Donderdag 26 November

Tijd: 20.00 uur

De healing duurt ongeveer 30 minuten

 

Wil jij ervaren wat een healing voor jou kan doen?

of wil je juist kennis maken met energiewerk?

Meld je dan nu hieronder aan! Delen = lief

 

 

 

 

 

LET OP! Mensen met een psychisch verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan deze sessie.
Voor mensen met epilepsie* of een pacemaker* is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan een healing of training. Het verzwijgen hiervan komt voor eigen risico.

NB: De sessie is geen vervanging voor medische behandeling.

Na je aanmelding ontvang je een link voor de sessie en deel ik praktische informatie ter voorbereiding.  Mijn advies is om deze goed door te nemen. 

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail? Neem dan even contact met mij op via: angelique@bronmagie.com