Algemene Voorwaarden

Afspraak maken individuele behandeling of coaching
Je kunt een afspraak maken voor een individuele behandeling of coachingssessie via het contactfomulier of via email.

Aanmelden Workshops & Trainingen
Je kunt je aanmelden voor een workshop of training door je aan te melden via de webwinkel.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Na ontvangst van de bevestiging is je deelname definitief. In de bevestiging vind je ook de adresgegevens van de locatie en de overige informatie.

(Aan)Betaling
Voor sommige trainingen van BronMagie vraag ik een aanbetaling van € 100,00.
Na je aanmelding ontvang je een e-mail met de betaalgegevens. Je aanmelding is definitief, zodra de aanbetaling is ontvangen.
Het restant kun je contant betalen op de (eerste) trainingsdag of via een betaallink op aanvraag.

Betaling in gedeeltes
Bij sommige coachingtrajecten, programma’s en trainingen is het mogelijk om in termijnen te betalen.
De extra administratiekosten worden verdisconteerd in de termijn betalingen.
Bij betaling in termijnen voor een training of workshop moet deze vóór aanvang van de training volledig zijn voldaan.

Annuleren individuele sessies

  • Je kunt je afspraak voor een coachingsessie of energetische behandeling kosteloos 24 uur van te voren afzeggen of verplaatsen via email of whatsapp.
    Na die tijd, of bij niet op komen dagen, wordt het volledige bedrag van de sessie in rekening gebracht.
    Dit geldt niet voor de trainingen, workshops, masterclasses en intensives. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

Annuleren workshops & Trainingen

  • Je kunt je aanmelding kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de workshop/training. Een eventuele (aan)betaling wordt dan gerestitueerd, minus de kosten ter dekking van administratie- en annuleringskosten. Deze bedragen € 75,- ex BTW.
  • Tussen de 29 en 15 dagen wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht.
  • Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang, of bij geen aanwezigheid, dan vind géén restitutie plaats van de aanbetaling en ben je de volledige deelnamekosten verschuldigd.
    (Wel mag je iemand anders in jouw plaats de training laten volgen, mits vooraf afgesproken en akkoord bevonden door BronMagie).

Ik verzoek je vriendelijk met deze annuleringsvoorwaarden rekening te houden.

Indien er onvoldoende deelnemers zijn voor een training, behoudt BronMagie het recht de training te verplaatsen of annuleren. Je wordt hiervan minimaal 7 dagen voor aanvang van de training op de hoogte gebracht. Bij annulering heb je de keuze om je deelname door te schuiven naar de volgende datum of restitutie van het volledige bedrag..

Uitsluiting Deelname
BronMagie en haar trainers houdt zich het recht voor om iemand de toegang tot de training te ontzeggen als deze niet resoneert met de training of het groepsproces wordt verstoord. Er bestaat dan géén recht op restitutie van het trainingsgeld.


LET OP: Mensen met een psychisch verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan deze training.
Voor mensen met epilepsie* of een pacemaker* is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan een healing of training. Het verzwijgen hiervan komt voor eigen risico.
* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens de training en healing is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval triggeren.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet te volgen zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of een gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd.

NB. De trainingen en energetische sessies zijn géén vervanging voor medische behandelingen.