Aanbod

> healing voor jezelf

> huisreiniging

> workshops & trainingen

email

Mijn aanbod

Sjamanistische healing

Kom een stuk dichterbij jezelf doormiddel van deze healing. Deze healings methode is erg bijzonder er vind een reiniging plaats voor de geest en rust voor het lichaam. Het is een zeer ontspannen healing, die je veel brengt.

Ik start met de polsreading: en verwijder ik doormiddel van het lezen van de pols eventuele entitieiten, mocht dit nodig zijn. hierna krijg je een blessing ingeblazen (melchizedek Blessing).

Dan mag je even lekker gaan liggen en reinig ik doormiddel van Khuya stenen, dit zijn rivierstenen, je boven/zijkant en je achterkant van jouw lichaam. Als de reiniging klaar is, geef ik jouw helende energie en kan ik hierna jouw 7 chakra’s reinigen.

Nu als laatste geef ik een Soul Retrievel, Hiermee haal ik doormiddel van stenen op je lichaam te leggen een zielsdeel terug.

In de loop der jaren zijn er zielsdelen kwijtgeraakt en deze gaat naar een veilige plek, dit is een hele normale reactie van jouw lichaam om jezelf te beschermen. Dit komt door traumatische ervaringen zoals: ruzie, ongeluk, scheiding of doordat je ergens heel erg van geschrokken bent. Het is belangrijk deze delen weer terug te halen waar ze horen, zodat jij weer geheeld kan worden en door kan met jouw pad, je voelt je weer een stukje krachtiger/heler.

De behandeling duurt ongeveer 1 1/2 – 2 uur.

Investering in jezelf: E 125,00

Hucha Reiniging & Blessing

 

 

wat is hucha? Hucha is het verwijderen van zware energie. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

-piekeren, moeheid, iemand die slecht over jouw denkt of heeft gedacht, stralingen of iets wat je over jezelf hebt gezegd wat zwaar valt, zoals: ik ben niet goed genoeg, of ik kan het niet. en nog veel meer!

Dit doe ik doormiddel van stenen of veren, afhankelijk van de situatie en wat bij jouw past.

Als de Hucha weg is, haal ik nieuwe verse energie naar je toe, zodat jouw lichaam zich helemaal kan vullen met deze energie.

Hierna voel je je weer helemaal fris en opgeladen.

Als optie kan je erbij een blessing = het binnen halen van een zegening

 

 investering in jezelf: E35,00 

Duur: 35 minuten

 Blessing E10,00

Duur:  10 minuten

 

Gold healing

Deze healing kan op locatie of op afstand.

Gold healing zet het negatieve om in het positieve.

En heeft een hele goede werking op angst gevoelens, negativiteit en depressies. Het transformeert deze gevoelens om en zuivert de mens. Dit gouden licht geeft ook bescherming tegen ongewenste energieen, dat jouw omringt na een behandeling. 

Gold healing heeft een positieve werking op kinderen, vooral kinderendie energetisch in onbalans zijn of die hooggevoelig zijn, of ADHD, autisme en andere. 

De Gold healing geeft ontspanning en  rust in hun drukke leven. Dit geeft niet alleen het kind rust maar ook het gezin. 

investering in jezelf: 25,00

Bron healing

Heb je last van Moeheid, depressie, angst (aanvallen), burn-out klachten, je onrustig voelen, je gewoonweg niet zo lekker in je vel zitten? 

Dan is dit de healing voor jou. 

Vanuit de bron/vader/moeder/god, ga ik samen met jou deze energie verwijderen. De energieen zullen terug gaan naar de bron. Zodat jij weer lekker in je vel zit en de rust in je energetische lichaam en fysieke lichaam ervaart.

Het enige wat jij hoeft te doen is lekker te liggen. En ik zal samen met jouw I am precence en de bron het werk doen. Eerst krijg je een healing, daarna een krijg je een  channeling soms is het nodig om nog een healing vanuit de bron te geven. 

De behandeling duurt ongeveer 1- 1 1/2uur 

Investering in jezelf. E 45,00

 

Volle maan ceremonie met despacho

Elke maand is er een volle maan, de maan heeft ook elke maand een ander thema. Elke maand is het anders. 

Wij maken gezamelijk een despacho, dit is een offer voor moederaarde. Hoe deze eruit ziet is ook verschillend per keer. 

Ben je nieuwschierig meldt je aan voor de nieuwsbrief, hierin staat wat we gaan doen, wanneer en hoe.

investering in jezelf: E 15,00

Op afstand met een groep

 

energetische "huis"Kamer reiniging

Voel jij je vaak bang, moe, onrustig, zwaar of geirriteerd?  heb je nachtmerries of er gebeuren rare dingen, ook kan je je gewoon niet meer prettig voelen in je eigen ruimte. 

Ben je net verhuisd? en wil je met een nieuwe rustgevende energie in je nieuwe huis wonen? waar geen energieen meer zijn van de vorige bewoners? of juist een nieuwbouw woning?

Dan kan het zijn dat er een “negatieve”entiteit of energie aanwezig is, deze weten vaak niet dat ze overleden zijn en zijn verdwaald of kunnen de oude woning niet loslaten en/of blauwdruk in de ruimte zit, waar je last van hebt. 

Hoe ga ik te werk? 

Aller eerst stuur je mij een foto van de ruimte, wat je erbij voelt en de hulpvraag.

E 45,00/uur 

 

Raster Healing

Rondom de hele aarde en in de kosmos bevinden zich energielijnen, ook wel het Raster genoemd deze lijken op onze energiepunten, de meridianen. Die verbonden zijn met het Raster en ook met jou.

Dit Raster kun je zien als jouw persoonlijke of goddelijke blauwdruk.

Door allerlei omstandigheden kunnen deze Verstoord raken of zelfs breken. Hierbij raakt onze lichaam en geest verstoord. Emotioneel, spiritueel, fysiek en/of mentaal raak je in onbalans.  Er zitten zogenaamde stempels in jou blauwdruk , die ervoor zorgen dat jij niet meer in je WARE ZELF en kracht gaat staan! 

Terwijl het juist de bedoeling is om onze volledige potenties te benutten. 

Op diepgaand niveau vindt er een sterke energetische heling plaats in het emotionele, spirituele, fysieke en energetisch lichaam. Het zelf genezend vermogen en de aura wordt hierdoor hersteld.  De karmische lasten worden ook losgelaten, dit leidt tot meer inzicht en bewustwording.

Doordat er in deze sessie veel opgeschoond wordt, kan het zijn dat je emoties ervaart van bijv. oude pijnen,  ze mogen er zijn in dankbaarheid. Dit is geheel normaal en hoort bij het proces. 

Alles gebeurd in overeenstemming met jouw hoger zelf, zo krijg je nooit te veel of te weinig.

Duur: 30 minuten

Investering: E25,00 (zie “gratis”)

Deze sessie kan op afstand en op locatie.